Tänavusel turniiril on mitu fännidega seotud vahejuhtumit. Näiteks belglast David Goffinit sülitati nätsuga ning naiste tiitlikaitsja Iga Swiatek noomis võidu järel liiga häälekaid fänne. Nüüd otsustasid korraldajad, et nende karikas sai täis.

„Meil on hea meel, et inimesed vaatavad tennist väga entusiastlikult ja fännid näitavad üles emotsioone. Kuid on piirid, millest üle minna ei tohi. Peame mõned asjad panema paika. Kui seni oli alkoholi tarbimine tribüünidel lubatud, siis enam mitte,“ lausus Mauresmo, kes sportlaskarjääri vältel jõudis olla ka maailma esireket.

Lisaks sellele tõsteti turvameetmeid ja edaspidi loetakse matše segavatele inimestele sõnad peale. Alkoholi müüki fännialas ära ei keelatud, aga kui asjad ei parane, siis Mauresmo väitel võivad meetmed minna veelgi karmimaks.

„See on suurepärane, kui inimesed tahavad emotsioone näidata. Eks näis, kuidas läheb. Olen optimist ja arvan, et inimesed reageerivad neile muutustele hästi. Kui ei, siis võtame kasutusele veel meetmeid,“ lubas ta.