Saates kuuleb muu hulgas põnevaid jutte MM-rallide kohtunike tööst - milliste kurioosumitega on Silver Kütt viimati kokku puutunud ning kuidas kohtunike süsteem selles maailmas üldse üles on ehitatud - ning kirjeldusi ja muljeid Soomes toimunud Eesti meistrivõistluste etapilt. Vastuse saab ka küsimus, miks Soomes käik end Eesti sõitjate vaatest igal juhul ära tasus, kuigi siit ja sealt nurinat selle kohta kostis.

Kui saates on kaks Rally Estonia korraldajat, ei saa ka küsimata jätta ka, kuidas 5.-7. juulini toimuva ERC etapi korraldamine kulgeb. Sardiiniast räägime ka, sest stuudios on ju ikkagi 2007. aasta Sardiinia ralli Junior WRC etapivõitja. Kas Ott Tänak tõuseb sel pühapäeval kolmandat korda (eelmised korrad 2017 ja 2022) poodiumi keskmisele astmele? Millised eesmärgid võiksid endale seada Georg Linnamäe, Robert Virves ja Romet Jürgenson?

Operatiivsemat rallijuttu juba reede õhtul koos Roland Poomiga ja nii pühapäevani välja!

Saada oma küsimus aadressile kuueskaik@delfi.ee ning kui sa veel pole WRC Fantasy mängus „Kuues käik“ liigaga ühinenud, siis tee seda nüüd: https://wrcfan.com/leagues/kuueskaik

Laadi endale alla Delfi Tasku äpp App Store’ist või Google Play’st ja kuula saateid mugavalt käigu pealt ja katkestamata!