18. mail toimunud jalgpalli kolmanda liiga Põhja piirkonna Tallinna FC Hell Hundi ja Tallinna FC Zeniti vahelises matšis tekkis viimase mängija Elvis Braueri ja kohtunik Kirill Andrejevi vahel füüsiline konflikt, mistap kohtumine peatati ning asja sekkus ka politsei.

Kümnenal minutil punase kaardi saanud Brauer väitis hiljem, et asja algatas kohtunik, kes tõukas teda esimesena. Ja üleüldse olevat kogu asi poliitilise maiguga ärategemine. Asja menetlenud jalgpalliliidu distsiplinaarkomisjon mängija versiooniga siiski nõus polnud ja talle määrati võistluskeeld.

„Distsiplinaarkomisjon menetles meeste 3. liiga põhja piirkonna mängu FC Hell Hunt ja FC Zenit vahel toimunud kohtumise katkestamist, võttes selgitusi kõigilt asjaosalistelt. Komisjon otsustas määrata FC Zenitile katkestatud mängus tehniline kaotus ja mängijale Elvis Brauerile eemaldamisjärgse käitumise eest viiemänguline keeld,“ selgitas jalgpalliliit.

„Menetluse käigus ei leidnud kinnitust ajakirjanduses kõlanud väide nagu kohtunik oleks konflikti provotseerinud või alustanud,“ lisasid nad.

Reglemendi põhjal kaks loobumiskaotust andnud klubid võetakse liigasüsteemist maha. Zenit oli sel hooajal andnud ühe loobumiskaotuse, aga tehnilist kaotust loobumiskaotuseks ei loeta, mistõttu saab meeskond hooaega jätkata.