Levadia ja Paide kohtusid lühikese aja jooksul juba teist korda. Laupäeval peetud Eesti karikafinaalis tuli Levadia kaotusseisust välja ja võitis 4:2.

Täna oli Paidel 276 pealtvaataja ees hea võimalus vähemalt punkt võtta, aga koduvõistkonnale sai saatuslikuks 54. minut. Paide eksis pressingu tegemisel ja Levadia poolelt lõpetas rünnaku Richie Musaba. Hollandi jalgpalluri esimese löögi suutis Paide puurivaht Ebrima Jarju tõrjuda, aga teisel katsel saatis Musaba palli võrku.

Paide peatreener Ivan Stojkovic oli pärast mängu ETV2 otsestuudios arusaadavalt pettunud. „Ettevalmistus oli hea ja kõik töötaski hästi. Aga lihtsalt heade ja tipptiimide vahe on selles, et tipptiimid mängivad kõik 90 minutit, aga lihtsalt head tiimid 85-86 minutit,“ rääkis ta.

„Eksisime ühes situatsioonis,“ viitas Stojkovic väravaolukorrale. „Kuigi harjutasime kaks päeva järjest, kus (Levadia väravavahi) Karl Andre Vallneri palli valdamise ajal seista, siis ikkagi jäi üks mängija hiljaks ja siis teine. Tekkis doominoefekt. Ja lõpuks oli (Levadia poolkaitsja) Ioan Yakovlev palliga üksinda,“ lisas juhendaja.

Teises kolmapäevases matšis võitis Tallinna FC Flora võõrsil Tallinna Kalevit 3:2. Vadim Mihhailov viis Kalevi 18. minutil ette, aga Flora vastas kiirelt kolme tabamusega. 22. ja 31. minutil tegi skoori Sergei Zenjov ja 42. minutil Mark Anders Lepik. Kalevi teise värava lõi 52. minutil Ats Purje.

15 mänguga 36 punkti kogunud Levadia on tabelis jätkuvalt esimesel kohal. Nõmme Kaljul ja Floral on 28 punkti, aga Kaljul on teistest kaks kohtumist vähem peetud. Paidel on neljandana 25 punkti.