Kui esmaspäeva öösel kindlustasid oma koha poolfinaalides maailma neljas meeskond Vitality ning turniiri suurüllataja 9z, siis eile kindlustasid koha play-offides ka Robin „ropz“ Kooli kodumeeskond FaZe ning Spirit.

FaZe mängis hilistel õhtutundidel Virtus.pro vastu pingelise lahingu, mille jooksul mängiti ära pea kõik normaalajal võimalikud raundid. Kolme mängu pikkuseks veninud seeria lõppes FaZe’i jaoks võidukalt skooriga 2:1 (10:13, 16:13, 13:11). FaZe’i poolt oli parim mängija David „frozen“ Cernavsky, kes teenis oma panuste eest reitingu 1.29, Robin Kool näitas igas mängus stabiilselt tugevaid esitusi ning teenis hindeks 1.12.

Spirit alistas teel finaali valitseva ilmameistri Natus Vincere, purustades Kopenhaageni Major turniiri võitjad tulemusega 2:0 (13:4, 13:8). Sellega langesid nii Na’Vi kui ka Virtus.pro kaotajateringi, kus kohtutakse vastavalt eile 2:0 skooriga M80 elimineerinud Heroicuga ning sama tulemusega FlyQuesti alistanud BIGiga.

A-alagrupis jäid eilsete mängude järel veerandfinaalikoha eest heitlema kodupubliku lemmik Team Liquid ja G2.

Täna kell 20.00 algavates mängudes selgitatakse viimased veerandfinalistid ning esimesed poolfinalistid, kelleks on mõlema alagrupi võitjad. Võitmatuna püsiv FaZe hakkab poolfinaalikoha eest heitlema heas hoos oleva Spiriti vastu kell 23.00.

Mängu kordus: