Kaia Kanepi (WTA 246.) ja Mark Lajal (ATP 207.) piirdusid French Openi kvalifikatsioonis ühe mänguga. Saates mängime ette Lajali telefoniintervjuu, mille ta andis teisipäeval Delfile ja kus kuuleb teda esimest korda kaotusmängust belglasele Joris de Loore`ile (ATP 198.) rääkimas. Ühtlasi avaldas Lajal oma lähituleviku plaanid ning ütles, kellele tema French Openil pöialt hoiab ja keda favoriidiks peab - etteruttavalt olgu öeldud, et see pole üks ja seesama mängija.

Saates on eritähelepanu all „vanakeste“ avaringi lahing Stan Wawrinka - Andy Murray (kõlab, nagu oleks neid mehi juba kunagi mängimas näinud? Kõlab õigesti, kuid aasta on 2024 ja need mehed ikka seisavad!), Rafael Nadal - Alexander Zverev ning Novak Djokovici ja Jannik Sinneri personaalküsimused - üks maadleb emotsionaalsete probleemidega, teine on silmnähtavalt tervisega kimpus.

Stan Wawrinka

Naiste turniiri finalistid paistavad paraku (või äkki hoopis õnneks, kuidas kellelegi) juba eos selged olevat. Kaks viimast suurt turniiri (Madrid ja Rooma) on olnud vaid Iga Swiateki ja Arina Sabalenka siseasjad ning ükski märk ei ennusta, et French Openil peaks teisiti minema. Üllatusi tuleb elus muidugi ette...

Teeme ka finaali pääsejate ennustusi, mida 10. juuni saates, kui turniiri kokku võtame, hea tagantjärele võrrelda.

„Matšpalli“ podcasti meiliaadress on tennis@delfi.ee. Kõik „Matšpalli“ saated leiad ühest kohast siit! Laadi endale alla Delfi Tasku äpp App Store’ist või Google Play’st ja kuula saateid mugavalt käigu pealt ja katkestamata!