U14 arvestuses võitsid tüdrukutest Carmen Sammelselg ja Marie Rõõmussaar ning poistest Richard Riim ja Oliver Aabreldaal. U16 arvestuses tulid võitjateks Lisbet Levandi ja Bianka Andresoo ning Trevor Kosemaa ja Karm Helde. U18 neidude seas võitsid meistritiitli Nora Leinus ja Isabel Vahtras, noormeeste seas aga Henrik Kosemaa ja Karm Helde.

Seejärel oli kord Seenioride Eesti Meistrivõistlustel, mis toimusid 18.mail Padel+ Rocca keskuses. Võisteldi vanuseklassides Naised 40+, Mehed 40+ ja Mehed 50+. Naiste arvestuses võitsid Piret Ilves ja Liina Suurvarik. Mehed 40+ võitjad olid Ken Leinus ja Philip Verzun, mehed 50+ võitjad aga Tauri Talu ja Sixten Raikkerus.

Meistrivõistluste kulminatsioon oli sel nädalavahetusel peetud VI mees- ja naispaaride Eesti Meistrivõistlused, kus Kawe Padel keskuses osales 80 mängijat. Naispaaride meistrid on edetabeli esinumbrid Nora Leinus ja Gendra Raag, kes alistasid finaalis Emily Hangi ja Liis Orgi seisuga 6:3 6:1. Meeste seas võidutsesid edetabelitipud Erko Nigula ja Oskar Erik Hakonen, alistades pingelises finaalis Siim Tuusi ja Marek Marksoo 5:7, 6:1, 6:3.

7.-9. juunil osaleb Eesti koondis Oslos Euroopa Meistrivõistluste kvalifikatsioonis ning loodab tagada edasipääsu juulikuus Cagliaris toimuvatele Euroopa meistrivõistlustele. Eesti Padeli Liidu juhatuse otsusega on peatreener Siim Tuus.

Naistekoondis: Nora Leinus, Emily Hang, Gendra Raag, Rosanna Veskimägi, Elisabeth Alla, Victoria Maria Mändma, Liis Org, Elina Kalve

Meestekoondis: Siim Tuus, Oskar Erik Hakonen, Erko Nigula, Ken Leinus, Henrik Kosemaa, Vegerd Veskimägi, Ronan Vahtras, Marcus Kevin Rõuk

Padeliharrastajaid on Eestis hinnanguliselt juba ca 3000. Padeli rahvusvaheline organisatsioon FIP (International Padel Federation https://www.padelfip.com/ ) teeb kõik selleks, et padel oleks 2032.aastal olümpiaala. Ka Eesti Padeli Liit on aktiivne padeli propageerija - liidul on 13 liiget, kelle hulgas on nii klubisid kui padelikoole. Sel aastal toimub 43 erinevate liigade etappi ning pea igal nädalal saab ka klubide turniire mängida. Kasv on olnud kiire - väljakuid on selle aasta lõpus oodata juba kokku 80.