Aasta võistkonna tiitli sai maailma edetabelis esikohal olev kurlingu segapaar Marie Kaldvee ja Harri Lill, kelle saavutuste hulka kuulub sel hooajal maailmameistrivõistluste hõbemedal, Kanadas toimunud Grand Slami turniiri võit ning edukad esinemised MK-etappidel.

Eesti Curlingu Liidu juhatuse liige Fred Randver tõi välja, et tulemuste mõttes oli tegemist läbi aegade parima hooajaga.

„Täpselt 20 aastat tagasi aastal 2004 alustasime Tallinnas kahe esimese spetsiaalse kurlingurajaga ning tänaseks on Eesti kurlingupaaril ette näidata MMi hõbemedal ning on loodud tugevad eeldused, et juba 2026. aastal näeme Eesti sportlasi võistlemas olümpiamängudel. Ka teised esindusvõistkonnad on tiitlivõistlustel näidanud häid tulemusi. Eesti kurlingunaiskond on teinud läbi aegade parima hooaja, saavutades nii Euroopa meistrivõistlustel kui ka maailmameistrivõistlustel seni kõrgeimad kohad. Ratastoolikurlingu segapaar jõudis aga maailmameistrivõistlustel veerandfinaalini ning paraolümpiamängude kvalifikatsioonitabelis asub Eesti täna kõrgel kaheksandal kohal,“ sõnas Randver.

Aasta treeneriks nimetati Tomi Rantamäki, kes toetas Eesti esindusvõistkondade ettevalmistust hooaja tiitlivõistlusteks.

Aasta tegijaks nimetas alaliit Aleksander Andre, kes toetas sel hooajal Eesti ratastoolikurlingu võistkonda nii treeningutel kui ka tiitlivõistlustel ning osales mängijana Eesti esindusmeeskonnas Euroopa meistrivõistlustel.