Reedel tungisid Kreeka klubi ilma piletita fännid saali ja matši algus viibis. Laupäeva hilisõhtul läksid aga Olympiacose ja Panathinaikose toetajad Prenzlauer Bergi metroojaama lähedal tõsiselt käsipidi kokku. Seni teadaolevalt sai kergemalt vigastada üheksa inimest, kaks raskemalt ja veel ühe inimese seisund on kriitiline.

Ametivõimude teatel osales konkreetses kakluses 70 inimest, sealjuures peksti üksteist pesapallikurikate ja muu kättesaadavaga. Tegu polnud suhugi ainsa sarnase juhtumiga, sest kahe klubi fännid läksid käsipidi kokku ka Mercure hotellis.

Saksamaa ajalehe Bild teatel on seoses kaklustega vahistatud 89 inimest. Tõenäoliselt asjad lähiajal ei rahune, sest Ateena Panathinakos kindlustas reedel finaalipääsme ning pühapäeva hommikul peaks Saksamaale jõudma veel 5000 Panathinaikose fänni. „Neid on kokku 10 000 ja nad muudavad Berliini Uberi areeni OAKA-ks,“ ennustas meeskonna treener Ergin Ataman.

Olympiacose ja Fenerbahce vaheline pronksimäng algab pühapäeval kell 18, Madridi Real ja Panathinaikos selgitavad tänavuse Euroliiga tšempioni välja kell 21 algavas kohtumises.