Eelmisel aastal Ford Fiesta Rally2 masinat roolinud Robert Virves teatas kuu alguses, et ta lõpetab pika võistluspausi ja stardib Sardiinia MM-rallil. Sel korral rendib 23-aastane eestlane Škoda Fabiat Hispaania meeskonnalt RaceSeven, kelle kõige tuntum klient on poolakas Kajetan Kajetanowicz.

„Suur töö on ära tehtud, et see võimalus saada, ja siinkohal tänan kõiki oma toetajaid kes meid tagasi rajale aitavad,“ kirjutas eestlane sotsiaalmeedias. „Täna võin kinnitada, et Sardiinia ei jää meie ainsaks stardiks WRC-sarjas, sest praeguste plaanide kohaselt oleme stardis ka Poola ja Läti etappidel.“

Kuid vangerdusi on sündinud veelgi. Hooaja alguses WRC2 arvestuses Škodaga Monte Carlo etapil teise ja Horvaatias kolmanda koha saanud Pepe Lopez istub Sardiinia etapil hoopis Ford Fiestasse. „Saime Past-Racing meeskonnaga hea diili. Ma pole kunagi varem Fordiga sõitnud, aga meil on hea tugi, mis on ülejäänud hooajaks oluline,“ selgitas 28-aastane hispaanlane.

Meeskonda vahetab ka 23-aastane boliivlane Marco Bulacia, kes Portugalis sõitis veel Citroën C3 Rally2 autoga, aga roolivõimendi purunemise tõttu ta finišisse ei jõudnud. Bulacia teatas eelmisel nädalal Citroëni rüpest lahkumisest ning edaspidi istub temagi Škodasse, mille eest kannab hoolt Portugali meeskond The Racing Factory.