Paide alustas avapoolaega võimsalt, minnes 12. minutil kontrarünnaku järel Robi Saarma väravast juhtima. Saarmal avanes 29. minutil võimalus lüüa ka mängu teine, kuid Paide pallur saatis 11 meetri karistuslöögi väravast mööda. Viis minutit hiljem teenis Paide siiski ihaldatud teise tabamuse, kui Saarma ebaõnnestunud karistuslöögi järel lõi iluvärava Thomas Agyepong.

Kui avapoolajal ei suutnud Levadia luua ühtegi 100%-list väravavõimalust, siis mängu teist kolmveerandtundi alustati hoopis uue hingamisega. Kohtumise 48. minutil sai nurgalöögi järel pallile jala vahele Mihkel Ainsalu, lüües Tallinna klubi eest ühe tagasi. Levadia sai väravast indu juurde ja seitsme minutit hiljem olid tablool juba viiginumbrid, kui Abdul Yusif suunas nahkkera oma väravasse.

Levadia asus jahtima võiduväravat ning peagi saatis neid taaskord edu. Kohtumise 73. minutil sai karistusala tagant vabalt löögile Joao Pedro, kelle soorituse vastu oli Paide väravavaht Jarju võimetu.

Lõppseisu 4:2 vormistas Michael Schjönning-Larsen, kes virutas palli postipõrkest väravasse.

Finaali statistika:

Karikafinaali statistika.

Otseblogi:

Enne mängu:

Levadia karikateekond algas 32 parema seas, kus mängiti veenvalt 6:2 üle Tartu Kalev. Alates kaheksandikfinaalist on Tallinna klubi mängud kujunenud aga keerulisemaks, kui Tartu Tammeka alistati 4:2, igipõline rivaal Flora 2:1 ja poolfinaalis Esiliigas palliv Viimsi lisaaja järel 1:0.

Paide Linnameeskond on teel finaali pidanud samuti rammu katsuma kahe Premium liiga klubiga. 32 parema seas mängiti 3:1 üle Tabasalu, kaheksandikfinaalis oldi parem Tallinna Kalevi duublist 4:0, veerandfinaalis alistati 2:0 FC Kuressaare ja poolfinaalis seljatati 0:1 kaotusseisust 3:1 Nõmme Kalju.

Levadia ja Paide on tänavu Premium liigas madistanud kaks korda ja mõlemast mängust väljus võitjana Tallinna klubi. 31. märtsil teenis Levadia 2:0 ja maikuu esimesel päeval 1:0 võidu.