Minnesota alustas kohtumist paremini ja teise veerandaja lõpus juhtisid võõrustajad lausa 18 punktiga. Teise poolaja alguses tegi Dallas küll vahe tasa, kuid enne viimast veerandit oli Timberwolves veel seitsme punktiga peal.

Otsustav neljandik kulges tasavägiselt, aga kui võõrustajad haarasid poolteist minutit enne lõppu 108:103 eduseisu, siis tundus, et mäng on tehtud. Nii siiski ei läinud, sest Dallas sopsas viimastel rünnakutel kaks kolmest ja teenis 109:108 võidu. Kusjuures raske võiduviske tabas Luka Doncic, kui kellal oli kolm sekundit.

Pärast vinget sooritust ei hoidnud sloveen ka emotsioone tagasi, karjudes vastaste tsentrile Rudy Gobert’ile: „Jobukakk, sa ei suuda mind katta!“

Kolmikduubli kogunud Doncici arvele jäi lõpuks 32 punkti, 10 lauapalli ja 13 korvisöötu. Kyrie Irving tõi Mavericksi kasuks 20 silma. Timberwolvesi resultatiivseimad olid Naz Reid 23 ja Anthony Edwards 21 punktiga.

Mavericksi ja Timberwolvesi seeria kolmas kohtumine toimub ööl vastu esmaspäeva Dallases. Idakonverentsi finaalseerias juhib Boston Celtics 2:0 Indiana Pacersi vastu.