Vendrame tegi konkurentidega sotid selgeks umbes 25 km enne 157-kilomeetrise etapi lõppu, ületades finišijoone ajaga 3:51.05.

Itaallase järel teenis teise koha Hispaania rattur Pelayo Sanchez (Movistar), kes kaotas Venrdamele 54 sekundit. Viimase poodiumiastme hõivas sakslane Georg Steinhauser (EF Education - EasyPost).

Tänavusel Itaalia velotuuril neli esikümnekohta teeninud Madis Mihkels 19. etapil kõrgesse mängu ei sekkunud ja eestlane lõpetas päeva 91. kohal (+21.42).

„Rõve etapp oli minu jaoks,“ vahendas Eesti Jalgratturite Liit Mihkelsi sõnu. „Väga raske võitlus käis kaua, et jooksikute grupp ära saada ja kui see läinud oli võttis UAE kontrolli enda kätte. Huvi neil midagi tagasi tõmmata polnud, vaid lihtsalt turvalise vahega lõpuni sõita. Minu jaoks tähendas see seda, et tõusudel oli tempo täpselt selline, et nagu päris maha ka jääda ei taha, aga samas ikkagi raske, et sai kannatada. Sõitsin kuni finišitõusuni grupis ja siis otsustasin rahulikus tempos finišini tulla.“

Tuuri üldarvestuses jätkab liidrina täna 21. koha teeninud Tadej Pogacar (UAE Team Emirates). Sloveenia ratturi järel hoiab teist kohta Daniel Felipe Martineze (+7.42), kolmas on Geraint Thomas (+8.04). Mihkels hoiab üldarvestuses 112. positsioonil (+4:16.30).

Giro d’Italia jätkub laupäeval 184-kilomeetrise etapiga (Alpago - Bassano del Grappa), mis hõlmab kahte esimese kategooria tõusu.