2021. aastal Barcelona juhtimise üle võtnud Xavi peab Kataloonia klubi eesotsas viimase kohtumise pühapäeval, kui kodustaadionil võõrustatakse LaLiga viimase vooru raames Sevillat.

Uudise muudab kurioosseks asjaolu, et Xavi teatas juba jaanuaris otsusest hooaja järel peatreeneri kohast loobuda, kuid toona suutis klubi president Joan Laporta mehe ümber veenda ning aprillis saabus kinnitus, et hispaanlane juhendab Barcelonat kuni lepingu lõppemiseni, 2025. aastani.

Nüüd saabus aga teade, et 44-aastane Xavi on pärast reedeseid kõnelusi Laporta ja klubi spordidirektori Decoga peatreeneri kohustustest vabastatud.

Järgmisel hooajal võtab FC Barcelona juhtimise üle endine Saksamaa koondise peatreener Hansi Flick, kes on tööta olnud alates möödunud aasta septembrist, mil mehele hundipasa anti.

Barcelona lõppev hooaeg kulges üle kivide ja kändude, kuna Koduses LaLigas tuleb klubil leppida Madridi Reali järel hõbemedalitega ja Meistrite liigas langeti konkurentsist veerandfinaalis, kus tunnistati PSG paremust.