Kodupubliku ees mänginud Bostoni suurim sangar oli Jaylen Brown, kes viskas 40 punkti ja kordas oma play-offi mängude suurimat punktisaaki. Jayson Tatum ja Derrick White tõid mõlemad 23 punkti, Jrue Holiday panustas 15 silma ja 10 resultatiivset söötu.

Pascal Siakam oli Indiana parim 28 silmaga. Tyrese Haliburton, kes oli avamängus toonud 25 punkti ja 10 korvisöötu, piirdus 10 silma ja kaheksa resultatiivse sööduga ning pidi kolmandal veerandil mängu jalavigastuse tõttu pooleli jätma.

Indiana juhtis avaveerandi lõpus veel 27:22, kuid kodumeeskond tegi seejärel 20:0 vahespurdi. Pacers enam mängu päästa ei suutnud.

Celticsi peatreener Joe Mazzulla kiitis kohtumise järel Browni, keda pole vaja mingil moel innustada: „Ta on väga küps mees, nii et ma ei pea seda tegema. Tal on suurepärane ellusuhtumine. Ta teab, mis on oluline ja mis mitte. Ta töötab väga kõvasti ja teab, kes ta on inimese ja mängijana. See on kõige tähtsam.“

Seeria jätkub nüüd kahe mänguga Indiana koduväljakul.

Läänekonverentsi finaalis juhib Dallas Mavericks Minnesota Timberwolvesi vastu 1:0. Mavericks võitis avamängu võõrsil 108:105.