Mullu Heino Lipu staadionil 10,18-ga Eesti rekordi püstitanud Nazarovi sisehooaeg lõppes pöia väsimusmurru tõttu kiirelt ning jalg lubas tal tõsiseid jooksutreeninguid alustada alles mai alguses. Treener Argo Golbergi sõnul on 25-aastasel Nazarovil all vaid kaheksa jooksutrenni.

Reitingupunktide nimel tegi Nazarov kaasa ka 60 meetri jooksus, mida vabas õhus läbitakse harva. Seal sai ta 1,6 m/s taganttuule juures kirja aja 6,74, mis jääb tema nimel olevale Eesti rekordile alla 19 sajandikuga. Tund aega hiljem peetud 100 meetri distantsil tekkis tallinlasel raskusi eelkõige viimasel 20-30 meetril.

„Kütus sai otsa. Ei suutnud normaalselt lõpuni tulla,“ võttis Nazarov esituse kokku. Ta oleks tahtnud paremini joosta, aga märkis, et vähemalt on tagasi rajal. „Sain teada, et tööd on vaja teha. 100 meetris sai lõpus kütus otsa ja 60 meetri aeg polnud ka eriline.“

Nazarovi sõnul saab ta aru, et nii pika vigastuspausi järel tuleb varuda aega ja kannatust. Kohe ongi keeruline särada. „Midagi katki ei ole, lihtsalt tuleb joosta,“ märkis ta.

Järgmise stardi kavatseb Nazarov teha teisipäeval Pärnus ja seejärel ootab ees Roomas peetav EM, kuhu ta praeguse seisuga võrdlemisi kindlalt kvalifitseerub. Pärnus on kavas taas nii 60 kui ka 100 meetri distantsid.