Kohtumine oli väga põhimõtteline, sest klubid olid meistriliigas kahel viimasel tabelireal. Trans alustas kohtumist teravalt, sest 13. minutil ei suutnud Pierre Landry Kabore head olukorda ära lahendada. Kuid 27. minutil saatis Kabore palli värava ette ning Zakaria Beglarišvili tabamus viis piirilinlased 1:0 ette. Kuigi Kaborel olid veel omad võimalused skoori kasvatamiseks, siis ühel juhul jäi talle ette Marko Meerits ja teisel oli ta skoorimise eel suluseisus.

0:1 kaotusseisus tegi Nõmme United teise poolaja alguses kolmikvahetuse, aga mängu kulgu see ei muutnud. 60. minutil viis Leonardo Rolon Kabore söödust Transi 2:0 ette ning 71. minutil jõudis terve mängu aktiivselt möllanud Kabore lõpuks ka ise sihile.

79. minutil lõi Jevgeni Demidov 475-pealise publiku rõõmuks auvärava, aga 1:3 kaotusest see meeskonda ei päästnud. Trans on meistriliigas üheksa punktiga eelviimane ning United viie punktiga punane latern.

Päeva teises mängus viis Tartu Tammeka keskpoolik Herman Pedmanson 40. minutil tööandja juhtima, aga mõttepausi järel tõi 56. minutil Pärnu Vapruse keskväljamootor Henri Välja tabloole 1:1 viigi. Sellese seisuga ka kohtumine päädis. Taaralinlased on tabelis 13 punktiga kuuendad ja suvepealinlased 12-ga seitsmendad.