30-aastasele Remmerile oli see karjääri 38. profivõit, kaotusi on tema kontole pika karjääri jooksul kogunenud 12. 19-aastane Gabunia sai kuue võidu kõrvale teise kaotuse.

„Nagu ma eelnevalt mainisin, siis need numbrid (vanus ja statistika - toim) ei tähenda midagi. Kaalumisel ütlesin, et ta on kõva pähkel. Lõin teda päris kõvasti, aga ta seisis nagu kivi. Ega tema löögid ka kõige pehmemad ei olnud. Paar korda tõmbas ennastki rokkima,“ muljetas Remmer peale Tondiraba jäähallis 4400 pealtvaataja ees peetud matši.

„Plaan oli mängida veits kehasse, aga plaan võib alati ka muutuda. Ja muutuski. Tuli hakata teistmoodi tööle. Upperid toimisid väga hästi, kahju, et ma seal [seeriat] järgi ei teinud. Rünnakud jäid natuke lühikeseks,“ analüüsis ta veel matši.

Kaua Remmer veel poksida plaanib? „Oeh,“ ohkas ta esmalt, vastates peale väikest pausi: „Tuleb kodustega ka läbi rääkida. See lõikab eraelust väga palju ära. Loodan seda teha täpselt niikaua, kuni tahtmist on. Kui tunnen, et see ei paku enam mingit emotsiooni ja pinget, siis ei tee. Praegu tõmbab leegi käima.“

Vaata intervjuud Remmeriga artikli päisest ning täispikkuses matši (3x3 minutit) allpool! Täispikkuses matš on nähtav vaid Delfi Kogupaketi tellijatele.