Mullu tegi Kalev/Cramo kullaseerias Tartuga sotid selgeks kolme mänguga. Tänavu kohtusid meeskonna kahel korral põhiturniiril ja korra karikafinaalis, kus jäid niisamuti peale tallinlased. Tänavuse finaali avaveerandil käis eduseis käest kätte, kümne minuti järel olid kalevlased 1214-pealise publiku ees napilt peal 19:17

Teisel neljandikul sai Kalev/Cramo parimal juhul kuuepunktilise eduseisu, Tartu võitles välja veel viigi, aga lõppeks pikemale mõttepausile läksid võõrustajad 36:32 edus.

Riietusruumist tulles sopsas Tartu kiirelt kolm kaugviset, külalised haarasid initsiatiivi ning kalevlased läksid otsustavale veerandile vastu 50:54 kaotusseisus.

Kohtumise võitja selgus punkt punkti heitluses. Veel kolm minutit enne normaalaja lõppu oli Kalev taga 64:67, aga rohkem silmi tartlased pähe ei saanud ja tallinlased võitsid matši 73:67.

Kalevi parimatena viskasid Ben Shungu 16 ja Severi Kaukiainen 15 punkti, taaralinlaste edukamad olid Märt Rosenthal ja Kristjan Kitsing 12-ga. Seeria teine matš toimub laupäeval Tartu Ülikooli spordihoones.