Ameeriklased võitsid Brady Tkachuki ja Zach Werenski väravatest avakolmandiku 2:0. Teisel perioodil kasvatas Cole Caufield ameeriklaste edunumbrid juba kolmeväravaliseks enne, kui Renars Krastenbergs avas lätlaste väravaarve.

Otsustava perioodi avaminutil tegi Matt Boldy seisuks juba 4:1, ent Eduards Tralmaks ja Roberts Mamcics vähendasid 45. minutiks kaotusnumbrid 3:4-le. Sellele oli USA-l kiire vastus olemas, kui Caufield viskas oma teise ja koondise viienda värava. Lõpptulemuse 6:3 vormistas Joel Farabee viimasel mänguminutil.

Võit tõstis USA meeskonna Saksamaa ette teisele kohale. Õhtul mängivad B-grupis veel esikoha juba kindlustanud Rootsi ja Slovakkia.

Teise alagrupi esikohamängus suutis Kanada peoperemehed tšehhid alistada lisaajal 4:3 (0:0, 0:0, 3:3, 1:0).

Dylan Cozens viis väravateta lõppenud kahe kolmandikaja järel kanadalased 1:0 juhtima. Pärast Dominik Kubaliku viigiväravat vastas Kanada veel kahe väravaga - sihile jõudsid Dawson Mercer ja Brandon Hagel.

Tšehhid võtsid juba kolm ja pool minutit enne kohtumise lõppu väravavahi välja ja see tasuski end kiiresti ära: Ondrej Palat vähendas 57. minutil vahe minimaalseks. Tšehhid jätkasid tühja väravaga ja kui lõpuvileni jäi pisut alla kahe minuti, viskas Roman Cervenka ka viigivärava.

Mäng läks lisaajale ning seal võttis Kanada ikkagi oma. Tiitlikaitsjate võiduvärava viskas 63. minutil Dylan Cozens.

Täna õhtul kohtuvad veel Šveits ja Soome ning šveitlased tõusevad võidu korral tšehhide ette teiseks. Soome lõpetab igal juhul neljandana ja läheb veerandfinaalis vastamisi Rootsiga.