Tasavägise ja üsna korvidevaese avaveerandi võitis kodumeeskond Rapla 21:16. Teisel perioodil tegid pärnakad 10:0 vahespurdi ja asusid esimese poolaja lõpuks juhtima 33:31.

Kolmanda veerandi lõpuks kasvatas Pärnu edunumbrid 46:38-le ning Rapla ei suutnudki enam mängu päästa. Lõppnumbriteks jäid 65:55.

Pärnu parimana viskas Brandon Cole Alston 14 punkti, Siim-Markus Post ja Troy Barnies lisasid mõlemad 9 silma ning Robert Valge ja Menno Dijkstra arvele kogunes 8 punkti.

Kodumeeskonna poolel tõid Eric Lorenzo Hunter ja Martin Paasoja vastavalt 14 ja 13 punkti.

Kolme võiduni peetava seeria avamängust suvepealinnas kujunes põnevustriller. Pikema õlekõrre suutis reedeses kohtumises tõmmata Rapla, minnes 68:59 võiduga seeriat 1:0 juhtima.

Pärnu abitreener Martin Müürsepp toonitas seeria teise mängu eel, et põhiline on visketabavust parandada. „Oluline on meeskondlik tegutsemine, peame olema valmis võitluseks ja tabama platsilt paremini kui 30%-liselt. Meie poolt on kõik platsil ja silma hoiame eriti valvsalt peal Tormi Niitsul,“ analüüsis loots.

Kaks meeskonda kohtusid omavahel ka Eesti-Läti liiga põhiturniiril. 11. novembril kallutas Sadolini spordihoones toimunud mängu 89:81 enda kasuks Pärnu ja jaanuari keskel jäid suvepealinnas samuti peale Kullamäe hoolealused, tol korral 66:61.