Giorgi kadus tennisekarussellilt juba mõne kuu eest ja paar nädalat tagasi ilmus tema nimi karjääri lõpetanud tennisistide nimistusse. Kui toona polnud itaallanna veel ise oma tenniseteekonna lõpust teatanud, siis möödunud nädalal avalikustas ta Instagramis, et kurb info vastab tõele ja tema mängijakarjäär on lõppenud.

Ootamatult lõppenud karjääri taustal tekkisid spekulatsioonid. Möödunud nädalal kirjutas Itaalia ajaleht La Gazzetta dello Sport, et Giorgi on Firenze prokuratuuri uurimise all, kuna tema perekonna maksudeklaratsioonides on lünki. Peale selle kahtlustati, et endine tennisist ei viibi enam kodumaal, vaid on kolinud perega ookeani taha USA-sse.

Nüüd süüdistab Giorgit endine luksusvilla üürileandja, kelle sõnul on tennisist jätnud maksmata ligi poole aasta üüri. Lisaks süüdistab ta itaallannat varguses, sest Giorgi võttis kolides kaasa hinnalist mööblit. Üürileandja sai info naabritelt, kes märkasid villa hoovi sõitnud veoautosid. Väidetavalt varastas Giorgi villast Pärsia vaibad, antiikse pooletonnise laua jpm.

„Ta võttis kaasa poole meie mööblist. Jutt käib 50 000 – 100 000 euro suurusest kahjust,“ vahendab Itaalia ajaleht Corriere della Sera üürileandja sõnu. „Minu saabudes polnud seal enam kedagi ja maja oli pooltühi. Lisaks olid aias üksteise otsa kuhjatud mööblitükid ja vaibad. Tõenäoliselt need ei mahtunud veokisse ja nad ei teadnud, kuhu neid panna.“

Maailma edetabelis 116. positsiooni hoidev Giorgi oli karjääri tipphetkel 26. tabelireal. Kokku võitis ta neli WTA turniiri, nende seas 2021. aasta Toronto WTA 1000 kategooria mõõduvõtu.