Team Redline ridades virtuaalvõidusõitudel osalev kolmekordne F1 maailmameister juhtis koos meeskonnakaaslaste Chris Lulhami, Florian Lebigre’i ja Diogo Pintoga võistlust alates sõidu kolmandast tunnist ning teenisid lõppkokkuvõttes võidu 37-sekundilise eduga. Verstappeni vahetused leidsid aset kvalifikatsiooni järel õhtusel ajal ning pärast magatud ööd istus hollandlane taas rooli taha vaid mõned tunnid enne Imola võistlussõidu algust.

Ilmselgelt ei avaldanud lisakohustused valitsevale kuningliku võistlussarja maailmameistrile palju probleeme, kuna Verstappeni nädalavahetus oli suurepärane igal rindel, kuna mees saavutas võidu mõlemal võistlusel, millest ta osa võttis, kui Red Bulli suutis vorme-1 võistlussõidu lõpus tagasi hoida Mclareni eest sõitva Lando Norrise rünnaku ning kindlustada endale nädala teise sõiduvõidu.

Verstappenil tekib võimalus ka vägitegu korrata - iRacingu järgmiseks eriürituseks on Spa ringraja 24-tunni isõit, mis saab alguse 20. juulil, ehk leiab aset samal nädalavahetusel kui Ungari GP. Seda, kas vormel-1 MM-tiitlit jahtiv hollandlane eripärast saavutust ka korrata soovib, pole veel teada.