Pika pallivahetuse järel pääsesid ukrainlannad avageimi 6:2 juhtima ja külaliste 10:3 eduseisul kasutas Andres Toobal mõtlemiseaga. Vahe kärises juba 17:8-le, lõpuosas sai mänguaega Nora Lember, kes tegi ka kaks ilusat rünnakut. Vahetusest sekkusid ka Carmel Vares ja Melissa Varlõgina. Geim läks kindlalt vastasele, tulemuseks 25:11.

Teises geimis tulid Eesti poolel väljakule Vahula, Laak, Miilen, Lember, Kiviloo, Pill ja Leenurm. Selleski vaatuses jäädi kaotusseisu, ent Laagi rünnak tõi Eesti 4:6 seisuni ja selles vaatuses püsisime veidi paremini mängus sees. 6:12 kaotusseisul tuli Laagi asemel platsile Vares, kes kohe ka skoori tegi. 12:22 kaotusseisul võttis Toobal veel mõtlemisaja. Geim kuulus taas kindlalt Ukrainale – 25:14.

Kolmandas geimis jätkati veelgi nooremas koosseisus: Vahula, Vares, Lember, Pertens, Pill, Mirjam Karoliine Kask ja Leenurm. Algus oli ilus, Pilli blokk andis Eestile 4:1 edu ja Varese rünnak tegi seisuks 5:2. Ukraina jõudis 7:7 viigini ja edasi hoidis vastane mõnepunktilist edu. Geimi keskel saadi serviässa järel kätte 14:11 edu, ent Pertens vähendas kohe vahe punkti võrra. Aga edasi pani Ukraina sisse järgmise käigu, järjekordne äss tegi seisuks 19:12 ja geim võideti 25:13.

Eestil on turniiril kirjas kaks kaotust, järgmisena minnakse tuleval nädalal võõrsil vastamisi Belgia ja Horvaatiaga.