Nii esimene kui teine geim kulgesid tasavägiselt, kuniks tšehhid lõpud enda kasuks kallutasid. Avageimis oli seis veel viigis 22:22, aga kolm järgmist punkti läksid vastastele. Teises vaatuses olid eestlased stabiilselt paari punktiga peal, kuid Tšehhi jõudis viigini 15:15. Seejärel said vastased kerge initsiatiivi ja võitsid geimi 25:20. Kolmas geim kuulus vastastele juba kindlalt 25:16.

Eesti resultatiivseimaks kerkis Märt Tammearu 10 punktiga (+4). Andri Aganits tõi 8 (+7) ja Karli Allik ning Renee Teppan 7 silma (+2 ja -2). Tšehhide poolel kogus Patrik Indra üleplatsimehena 15 punkti (+11), Lukas Vasina ja Daniel Cech panustasid võitu 13 silma.

Eestlased tegid servil 11 viga ja lõid ühe ässa. Tšehhid said 12 vea kõrvale kirja seitse serviässa. Eesti vastuvõtt oli 51% (vastastel 57) ja rünnaku efektiivsus 46% (tšehhidel 55).

Peatreener Alar Rikbergi tüüritav koondis lõpetas Kuldliiga esimese miniturniiri ühe võidu ja ühe kaotusega, kui eile alistati Põhja-Makedoonia 3:1. Tšehhi ja Põhja-Makedoonia lähevad omavahel vastamisi pühapäeval.

Eesti jaoks jätkub hooaeg järgmisel nädalal, kui reedel kohtutakse Hispaanias kohaliku tiimiga ja laupäeval Soomega.