Sprinti kolmandalt kohalt alustanud Hitechi sõitja Paul Aron tegi suurepärase stardi, möödudes kiirelt nii Franco Colapintost (MP Motorsport) kui ka tiimikaaslasest Amaury Cordeelist. Esimese paari kurvi järel juhtus veidi tagapool ahelavarii, mis algas Roman Staneki (Trident) ja Isack Hadjari (Campos) kokkupõrkest. Järgnes tihe sündmustejada, millega lõppes kiirelt Staneki, Hadjari, Enzo Fittipaldi (Van Amersfoort), Joshua Dürkseni (AIX) ja Dennis Haugeri (MP Motorsport) võistlus. Kõik sõitjad pääsesid dramaatilisest olukorrast tervena.

Veidi üllatuslikult ei lehvitanud kohtunikud punast lippu, vaid sõit jätkus turvaauto taga kuni kuuenda ringini. Liidriks tõusnud Aron kontrollis lendstarti ja kasvatas esialgu konkurentide ees edu. Kümnekonna ringi järel jõudis eestlase kannule Colapinto, kes jõudis paaril korrale Aronile väga lähedale, aga möödasõiduni mitte. Seda kuni viimase ringini, mil Colapinto kasutas Aroni väikse eksimuse ära, pääses eestlase kõrvale ning surus end ka temast mööda.

Argentiinlane hoidis kohta ja ületas finišijoone esimesena, Aronile läks lõpuks kirja teine koht. Eestlane ei olnud rahul Colapinto käitumisega ning pahandas tiimiraadios, et argentiinlane möödus temast reeglitevastaselt. Kohtunikud teatasid õige pea, et intsident siiski uurimist ei vaja. Kolmanda koha pälvis sprindis sarja üldliider Zane Maloney (Rodin Motorsport). Esikolmikule järgnesid Cordeel, Oliver Bearman ja Gabriel Bortoleto.

Aron jäi küll võiduta, aga jätkas oma debüüthooajal F2-s seeriat, kus on igal nädalavahetusel poodiumile jõudnud. Aron (55 p) jätkab üldarvestuses teisel kohal, liidril Maloneyl on koos 68 silma. Kolmandat kohta hoiab Hauger (41 p).

Imola GP põhisõit algab pühapäeval kell 11. Aron alustab sõitu kaheksandalt positsioonilt.

Esmaspäeval salvestame ka uue „Ringiga ees“ saate, kus Aroni võistlused ja F1 nädalavahetuse kokku võtame. Küsimusi saab saata aadressile: ringigaees@delfi.ee