Codi Miller-McIntyre teenis ajalehelt 9; Chima Moneke 8,5; Tadas Sedekerskis 8,25; Markus Howard ja Matt Costello mõlemad 8; Vanja Marinkovic 7,5; Nikos Rogkavopoulos 5,5 ja Dani Diez 5 punkti. Eestlaste hinded jäid aga üsna väikeseks.

Sel hooajal keskmiselt 18 minutiga kuus punkti visanud ja kolm lauda kogunud Maik-Kalev Kotsari sooritusi hinnati hindega 4,5. „Eelmisel aastal Darius Thompsoni kõrval mängimist nautinud tsenter jäi mullu näidatust kaugele. Ta ei jõudnudki Codiga ühele lainele. Ja kaitses polnud ta hirmuäratav keskmängija, mida Baskonia Euroopas vajanuks. Ta oli isegi ACB liigas endast vähem nimekate meestega hädas,“ selgitas ajaleht 27-aastase Eesti koondislase hinnet.

„Ta paistis silma oma katetega, aga muus osas oli panus väike. Peale veebruarikuist [koondise]pausi hakkasid asja veelgi rohkem allamäge minema. Õlaprobleemidega hädas olnud Kotsari 5,6 punkti ja 3,3 lauda pole Euroliigas Baskonia algviisikus olemiseks piisav, mistõttu on tema tulevik klubis lahtine,“ lisasid nad hinde juurde.

Sander Raieste sai hooaja eest hindeks 4. „73 mängust 14-s ei saanud ta ühtegi minutit, ACB-s teenis ta jätkuvalt keskmiselt 9 minutit ja Euroliigas kukkusid minutid 6 peale. Mitmel korral kukkus tema minutite ajal meeskond ära. Jättes kõrvale sähvatused seerias Madridi Realiga, siis ta oli korvi lähedal pelglik ja sageli meeskonnakaaslased rünnakul sisuliselt ei vaadanudki tema poole. Kaitses on tal tõsised probleemid vigade korjamisega,“ märkis Noticias de Álava ajakirjanik.

Kõige karmimalt sai aga puid alla 20 matšis kaasa löönud Nico Mannion, kellele ajaleht andis hooaja eest hindeks ümmarguse nulli.