Belgias ja Hollandis mängitakse alustuseks väga kohalikud meistritiitlid ning hooaja lõpetuseks selgitavad kahe riigi tšempionid välja ühise BXNT liiga võitja. Oostende Filou alistas kolme võiduni toimuva Belgia meistrisarja poolfinaalseerias kolmapäeval Liege Basketi 82:64, kuid laupäevane mõõduvõtt oli tasavägisem. Ehhki Oostende võitis avaveerandi 28:14, siis Liege jõudis matši lõpu eel löögiulatusse, aga üllatust ei sündinud ja Tassi leivaisa jäi peale 77:72.

Oostende parimana tõi varem ka Hispaania kõrgliigas mänginud Belgia koondislane Pierre-Antoine Gillet 20 punkti. Silmapaistev oli ka algviisikus alustanud Tass, kelle arvele jäi 28 minutiga kümme punkti (visked mängust 3/5 ja vabaviskejoonelt 3/7) ja neli lauda (neist kaks vastase korvi alt).

Hispaania esiliigas selgitavad teine kuni üheksas meeskond välja ühe meistrisarja tõusja, kolme võiduni toimuvas veerandfinaalseerias võtavad mõõtu Siim-Sander Vene tööandja Burgos ja Jaan Puideti Valladolid. Esimeses matšis sisuliselt mänguks ei läinud, sest Burgos võitis avaveerandi 26:9 ja matši 81:59.

Mõlemad eestlased alustasid algviisikus, aga kummalgi polnud kuigi hea viskepäev. Vene arvele jäi 17 minutiga kolm punkti (visked mängust 1/6), kaks lauda ja üks korvisööt ning Puideti kontosse 26 minutiga null punkti (visked mängust 0/6), kolm lauda ja neli korvisöötu.