Saudi Araabias toimuvas Tyson Fury ja Oleksandr Ussõki vahelises duellis on korraga mängus neli meistrivööd, sest Ussõki valduses on WBA, WBO ja IBF-i tiitel ning Furyle kuulub omakorda WBC trofee. Matšile eelnes tavapärane sümboolne kaalumine, kus läks muidugi ka ütlemiseks.

206-sentimeetrine Fury näib olevat varasemast paremas vormis. Kui Francis Ngannou’ga mõõtu võttes kaalus britt 126 kilo, siis nüüd 119. Oma vastasest 15 sentimeetrit lühema Ussõkiga oli segadust, sest esialgu kuulutati ukrainlase kaaluks 106 kilo, aga hiljem parandati see 101 peale.

Kogu asja saatis Furyle omane komejant. Pressikonverentsil keeldus britt Ussõkile otsa vaatamast ja kaalumisel läks meeste vahel tõuklemiseks. Kui turvamehed sportlased lahku ajasid, siis lasi Fury üle huulte tiraadi. „Ma olen rock’n’rolliks valmis ja homme näeb tulevärki! Ma löön selle väikese raisa maha,“ paugutas poksija. „Ma lähen tema südame järele! Tema vööd võivad p**se kerida ja tema tiim võib p**se kerida. Ma tahan ta südame välja rebida.“

Ussõk sõnasõjaga kaasa ei läinud. „Ära karda, ma ei jäta sind rahule. Mul on plaan olemas,“ teatas ta rahulikult.