B-alagrupis näitas võimu Saksamaa, kes viskas kahe ja poole minutiga Kasahstani võrku kaks litrit ning lõppeks võtsid nad kindla 8:2 võidu. Sealjuures oli üsna kehv päev kasahhide väravavahtidel, sest nad kahe peale lasid 35-st viskest kaheksa enda selja taha ehk nende tõrjeprotsent oli vaid 77%.

Võitjate poolel said neli resultatiivsuspunkti kirja John Peterka (1+3) ja Wojchiech Stachowiak (0+4), sama ründetrio kolmas liige Lukas Reichel skooris kaks väravat.

Sama grupi teises matšis näitas Poola avakolmandikul USA-le hambaid, sest pealevisked jäid ameeriklaste kasuks napilt 12:11 ja väravaid ei nähtud. Kuid sealt edasi pani USA sisse teise käigu ja lõpuks võtsid nad üsna kindla 4:1 võidu (pealevisked 57:21).

Õhtu täht oli ameeriklaste kapten Brady Tkachuk, kelle arvele jäi üks värav ja kaks väravasöötu. USA neljast väravast kaks viskas tema viisikukaaslane Cole Vaufield.

B-alagrupis on Rootsil 12, USA-l 10, Saksamaal 9, Slovakkial 8, Lätil 7, Prantsusmaal 4, Kasahstanil 3 ja Poolal üks punkti.

A-alagrupis selgus aga turniiri esimene veerandfinalist, sest Tšehhi alistas 17 000-pealise publiku ees 4:0 Austria. Austerlastele said suuresti saatuslikuks karistusminutid – nad teenisid kohtumises kolm kolmeminutilist karistust ja tšehhid realiseerid kõik kolm arvulise ülekaalu olukorda väravatega.

Võitjate poolel said 1+1 saldo kirja Dominik Kubalik ja David Tomasek, meeskonna väravasuul tõrjus Petr Mrazek kõik 21 vastaste viset.

Päeva kõige põnevama lahingu pidasid maha Suurbritannia ja Taani, kus avakolmandiku järel oli seis 2:2 ja otsustava perioodi eel 3:3. Kuigi matšis tegid britid rohkem pealeviskeid, siis lõpuks kindlustas taanlastele 4:3 võidu kapten Christian Wejse tabamus.

A-alagrupis on Tšehhil 12, Kanadal ja Šveitsil 11, Soomel 7, Taanil 6, Austrial 4 ja Norral 3 punkti, Suurbritannia pole veel punktiarvet avanud.