23-aastane Paret-Peintre kuulus 27-liikmelisse jooksikute gruppi. Lõpukilomeetritel püüdis ta kinni üksi ette pääsenud Jan Tratniku (Team Visma - Lease a Bike) ning võttis karjääri esimese profivõidu.

Romain Bardet (DSM-Firmenich PostNL) kaotas võitjale teisena 29 sekundiga.

Paret-Peintre vanem vend Aurélien oli Giro`l etapivõiduni jõudnud eelmisel aastal. Täna oli vend finišis värske võidumehe esimene õnnitleja.

„Kui aus olla, siis ma ei oska kirjeldada, mida ma praegu tunnen. See on lihtsalt hämmastav,“ ütles õnnelik Paret-Peintre. „Nüüd on mul etapivõit käes. See on hämmastav.“

Liider Tadej Pogacar (UAE Team Emirates) lõpetas grupis, mis kaotas võitjale pisut üle kolme minuti. Koos oma lähimate ohustajatega finišijoone ületanud Pogacar edestab üldarvestuses Dani Martinezit (Bora-Hansgrohe) 2.40 ja Geraint Thomast (Ineos Grenadiers) 2.58-ga.

Debütant Madis Mihkels (Intermarche – Wanty) finišeeris grupis, mis kaotas võitjale 35 minutiga ning sai 104. koha. Üldarvestuses on eestlane 130.

Mihkelsi üks ohtlik konkurent sprindietappidel astus täna kõrvale, sest haigestus eelmise etapi võitnud Olav Kooij (Team Visma - Lease a Bike).