Viimase paari aasta jooksul tulemuste poolest madalseisus ning suurturniiridele kvalifitseerumisega raskustes olnud Team Secret teenis möödunud nädalavahetusel Rumeenias alanud turniirile otsepääsme tänu meeskonna suurele populaarsusele ja edukale ajaloole.

Turniiril kohatäitja Thiago „Thiolicor“ de Oliveira Cordeiroga mängiv Secret läks turniiri avamängus vastamisi 2023. aasta ühe parima meeskonna Gaimin Gladiatorsi vastu, kellele kaotati kahe kiire mängu järel kindlalt 0:2. Järgmises kohtumises G2 x iG vastu suudeti aga enam sisu näidata ning pärast esimese mängu kaotust võitis Ivanovi meeskond viimase kahe suurturniiri veerandfinaalides mänginud Hiina satsi 2:1.

Järgmises mängus Peruu mängijatest koosneva BOOM Esportsi vastu aga võidukas hoog ei jätkunud ning pingelises lahingus, mille teine mäng kestis tervenisti tund ja 15 minutit, pidi Secret leppima 1:2 kaotusega. Ühe võidu ja kahe kaotuse järel on eestlase koduvõistkond turniirilt väljalangemisest vaid ühe kaotuse kaugusel.

Raskesse olukorda jäämise järel on Secret suutnud teenida ühe võidu ning seisab enese saatust otsustava mängu lävel. Eilses mängus Virtus.pro vastu jõuti nagu varasematel päevadel seisule 1:1 ning mindi määravasse viimasesse mängu, mis osutus tõeliseks trilleriks. Poolteist tundi kestnud vastasseisu otsustas vene meeskonna ambitsioonikas püüdlus mäng lõpetada, mille Puppey ja tema tiim suutsid maha suruda ja sellega enda turniiril jätkamine kindlustada.

Clement Ivanovi ja Team Secreti saatus selgub kolmapäeval. Kell 10.00 algava alagrupimängude viimase päeva vastasseisud ja mängude kellaajad selguvad täna õhtul, kui omavahel on sotid selgeks teinud meeskonnad, kes on senistest kohtumistest teeninud kaks võitu ja ühe kaotuse.