Juba sel laupäeval võib selguda sel sajandil esimest korda profipoksi raskekaalu absoluutne tšempion, kui Saudi Araabias lähevad vastamisi britt Tyson Fury (WBC tšempion) ja ukrainlane Oleksandr Ussõk (WBA, WBO ja IBF-i meister). Selle duelli võitjast saab nelja meistrivöö ajastul raskekaalu esimene ainuvalitseja. Viimati olid raskekaalus kõik tiitlid ühe mehe käes 1999. aastal, kui Lennox Lewis alistas Evander Holyfieldi.

Megamatši eel on õhk mõistagi pingetest paks ning selle tõestuseks otsustas keevavereline John Fury minna enne pressikonverentsi Ussõki tiimiliikmetega pusklema, virutades ukrainlase Stanislav Steptšjukiga pead kokku. Hoobi tagajärjel sai aga rohkem viga hoopis britt, kelle otsaesine oli hiljem verine.

Seejärel algas korralik sõnasõda ning olukord päädis lõpuks sellega, et Ussõki promootor Aleksander Krassjuk rahustas Fury maha ja mehed embasid sõbralikult.

Hiljem saabus sündmuskohale ka Tyson Fury, kes polnud isa käitumisega sugugi rahul. „Mis sinuga nüüd veel juhtus, sa rumal v***?“ turtsus poksiäss.