Kuigi USA kettagolfarid ja Eesti esinumber Kristin Tattar ei hakkanud reisi ette võtma, siis muu Euroopa paremik oli kohal. Nende seas näiteks ka soomlanna Eveliina Salonen, kes alles mõned nädalad tagasi võitis USA-s karjääri teise suurturniiri.

Allsalu haaras kohe avapäeval esikoha ning finaalringi eel edestas ta lähimat jälitajat Saloneni lausa nelja viskega. Kuigi enne viimast korvi oli Allsalu veel ainuliider, siis tänu eagle’ile tõusis soomlanna temaga ühele pulgale (mõlemad -16). Esikoha saatus otsustati ümbervisete järel ning paraku näitas põhjanaaber täpsemat kätt.

Saloneni ja Allsalu järel oli tükk tühja maad, sest kolmanda koha teeninud Silva Saarinen kaotas neile juba seitsme viskega.

Teistest eestlannadest oli Anneli Tõugjas-Männiste 7. (-4), Kristi Unt 10. (+2), Keiti Tätte 16. (+4) ning Kaire Tekku 21. (+11).

Meeste konkurentsis oli eestlane Roland Kõur samuti pikalt esikoha heitluses, kuid piirdus lõpuks neljanda kohaga (-27). Kolmikvõidu teenisid soolmased, kui Jesse Nieminenile (-30) järgnesid Eetu Tuominen ja Niklas Anttila (mõlemad -28).

Paremuselt teine eestlane oli üheksanda koha teeninud Mauri Villmann (-24). 30 parema sekka mahtusid ka Silver Lätt (-20) ja Kristo Raik (-18), kes jagasid vastavalt 16. ja 22. kohta.