Kuigi avapoolaeg kulges selgelt Levadia taktikepi all, siis ohtlike võimaluste tekitamisega jäädi hätta. Pärast poolajapausi sai ka Kalju mängu paremini sisse ja mõlemal meeskonnal oli hulgaliselt häid väravamomente. Palli aga võrku ei löödud ning kohtumine lõppes 0:0 seisul.

„Me tekitasime palju võimalusi, aga ka Kalju kiirrünnakud olid ohtlikud. Tulemus võinuks parem olla, aga olen mängijate üle uhke, sest nad olid tõesti tublid,“ rääkis Levadia peatreener Curro Torres pärast kohtumist ERR-i ülekandes.

„Kindlasti on meil praegu keeruline periood ja füüsiliselt mitte kõige parem seis, aga iga nädal ongi keeruline võita,“ viitas Torres sellele, et viimased kaks liigamängu ollakse võiduta ning ka karika poolfinaalis alistati Viimsi alles lisaajal.

Kalju väravavahi Henri Perki sõnul oli viik ilmselt õiglane tulemus. „Me ei plaaninud kohtumist selliselt alustada, kuid teine poolaeg tulime intensiivsemalt peale ja tänu sellele ei pidanud nii madalale langema. Teine poolaeg oli võrdsete heitlus ja meil oli isegi vast rohkem võimalusi. Kindlasti oleks võit magus olnud, aga ka viigipunktiga saab rahule jääda,“ lausus Perk.

Tabeliliider Levadia (29 punkti) edestab küll Kaljut endiselt kaheksa silmaga, kuid on seerjuures pidanud ka kaks mängu enam. Neile järgnevad Paide Linnameeskond ja Tallinna Flora, kel mõlemal koos 19 punkti.