Üheksa vooru järel olid Kuressaare ja Tammeka 11 punktiga meistrisarja viies-kuus meeskond, mistõttu võis oodata tulist andmist. Reaalsuses 363 Kuressaare linnastaadionile kohale tulnud pealtvaatajat tuulises ilmas kuigi palju väravavõimalusi ei näinud.

Tammekal ei saanud kogutud kaartide tõttu laupäevases matšis kaasa lüüa sel hooajal nende tosinast väravast pooled löönud Adebayo Basher, mistõttu pidid esile tõusma teised mehed. Esimese poolajal parima võimaluse sai vastase kaitseliini taha plehku pääsenud Tammeka leegionär Olawale Tanimowo, aga tema löögi tõrjus Kaur Kivila.

Teisel poolajal tõi Tartu vahetusest sisse Dominic Laaneotsa, kelle kauglöögi Kivila tõrjus. Kuna ka Kuressaare ei saanud kuidagi mängu lippama, siis päädis erakordselt võimalustevaene kohtumine 0:0 viigi.

Kuressaare äär Karl Rudolf Õigus leidis matši järel, et viik oli õiglane tulemus. „Tõsiasi see on, et energia ja ideed said teisel poolajal otsa. Jäime surve alla, jõudu polnud ja peame mõtlema, kuidas seda parandada,“ rääkis Õigus matši järel Soccerneti otseülekandes. „Esimene murumäng võttis jalad täis tervel meeskonnal, mis andis ka oma mõju. Tuleb kohaneda.“

Varem pikalt Kuressaaret esindanud, aga alates selle aasta algusest Tartu särki kandev Mairo Miilgi leidis, et viik oli asjade loogiline käik. „Me võitlesime rohkem tuulega, mitte üksteisega. Päris keeruline oli,“ märkis 24-aastane äärekaitsja Miil. „Kui Basher on löönud pooled meie väravatest, siis kindlasti on raske. Peame hakkama saama - pole vabandusi, sest siis peavad lööma teised mehed.“