Mäe alistas esimeses ringis kasahhitari Elmira Sjudjukova 2:1. Esimesel perioodil sai passiivsuse eest karistada Mäe, teisel Sjudjukova, kuid seisul 1:1 suutis eestlanna vastase matilt välja trügida ja tõrjuda tolle rünnakud.

Teises ringis läks turniiri kuuenda asetusega Mäe kokku kaheksanda asetusega prantslanna Pauline Denise Lecarpienteriga ning jäi paraku selgelt alla 1:4.

Mäe alustas aktiivselt, sai esimese punkti, sest vastane oli passiivne, kuid sealt edasi kuulus matš Lecarpienterile. Esimese perioodi lõpus haaras ta Mäe jalast ning toimetas meie maadleja matilt välja, millega teenis kaks punkti. Teisel perioodil tõrjus prantslanna kõik Mäe rünnakud ning ründas vastu - võttis ühel hetkel eestlanna lihtsalt õlale ning viskas matilt välja - taas kaks punkti. Mäe vastata ei suutnud.

Pärast seda kaotust oli Mäel ainuke lootus Pariisi pilet teenida läbi miinusringi juhul, kui prantslanna pääseb finaali. Paraku ei pääsenud. Lecarpienter kaotas veerandfinaalis 2:0 eduseisust matši viimastel sekunditel rumeenlannale Catalina Axentele 2:5 ning sellega sai Mäe olümpiateekond lõpu.

Pärastlõunal asub võistlustulle kreeka-rooma raskekaallane Heiki Nabi, kes jätkab lohutusringi. Loe lähemalt siit.