20 aastane ja 185 cm pikkune tagamängija jõudis Viimsi ridades käesoleval hooajal Paf Eesti-Läti Korvpalliliigas mängida kuus mängu, kus teenis keskmiselt pea 17 minutit mänguaega. Väljakul oldud ajaga viskas ta keskmiselt 4,4 punkti, võttis 2,1 lauapalli ja andis 2,5 korvisöötu. Eesti meistriliigas kolmes mängus teenis Kuusmaa mänguaega pea 19 minutit, millega viskas 5,7 punkti, võttis 2,3 lauapalli ja jagas 1,7 söötu.

Kaspar Kuusmaa näeb Viimsis toetavat ja arendavat keskkonda ja ambitsioone. „Olen väga tänulik, et Viimsi andis mulle poole hooaja pealt võimaluse tulla mängima ja arenema. Nende kuudega on Viimsist saanud mu uus kodu. Otsustasin Viimsi kasuks, sest mulle väga meeldib treener Valdo Lipsu ja kogu organisatsiooni suhtumine meeskonda. Järgmiselt hooajalt loodan areneda nii inimese kui ka mängijana, nähes vaeva enda nõrkuste kallal. Meeskonnalt ootan töökust, võitluslikkust ja omavahelist toetust,“ sõnas mängumees Viimsi pressiteate vahendusel.

Viimsi meeskonna peatreeneri Valdo Lipsu sõnul on Kaspar oma energilisuse ja võitluslikkuse poolest eeskujuks igale klubi lapsele ja noorele. „Kaspari tahe anda endast alati maksimum süstis tervesse meeskonda rohkelt särtsu. Mul on hea meel, et Kaspar on nõus meiega koostööd jätkama, et järgmisel aastal koos meie võistkonnaga teha samm edasi nii individuaalselt kui meeskondlikult,“ rääkis Viimsi loots.

Viimsi tegevjuht Tanel Einaste: „Kasparile võimaluse andmine ja nüüd lepingu osas uuele kokkuleppele jõudmine tulid mõlemale poolele väga loomulikult. Kaspar oma nooruse, positiivsuse ja energiaga sobib meie meeskonda ideaalselt. Lisaks korvpallile on Kaspar selle ajaga näidanud ennast tõelise meeskonnamängijana ka väljaspool platsi, olles alati valmis aktiivselt kaasa mõtlema ja osalema erinevatel sündmustel, olgu need Viimsi kogukonna või toetajatega seotud. Tõeline proff väljakul ja väljaspool.“