Intermarche - Wanty esisprinter, eritrealane Biniam Girmay kukkus Giro neljandal etapil lausa kaks korda ja pidi kõrvale astuma.

Esmalt sattus Girmay kukkumisse umbes 60 kilomeetrit enne finišit ühel laskumisel. Paremat jalga vigastanud Girmay suutis pärast arstiabi saamist võistlust jätkata, kuid juba mõni kilomeeter hiljem sõitis ta märjal rajal teelt välja. Selle intsidendi järel otsustas eritrealane jõuproovi pooleli jätta.

Tänase etapi võitis finišiheitluses itaallane Jonathan Milan (Lidl - Trek), kellele järgnesid austraallane Kaden Groves (Alpecin - Deceuninck) ja sakslane Phil Bauhaus (Bahrain - Victorious). Mihkels ületas finišijoone üheksandana, olles oma tiimi edukaim rattur.

Velotuuri üldliidrina jätkab suurfavoriit Tadej Pogacar (UAE Team Emirates). Ta edestab Geraint Thomast (Ineos Grandiers) 46 sekundiga. Mihkels tõusis üldarvestuses nelja koha võrra ning on 108. positsioonil (+33.30).

Seoses Girmay katkestamisega võivad muutuda ka suurtuuride debütandi Mihkelsi ülesanded ning ilmselt saab eestlane kõrge koha jahtimiseks ka edaspidi vabamad käed. Siiani oli eestlase peaeesmärgiks aidata just Girmay`l oma karjääri teist Giro etapivõitu püüda. Eilsel etapil oli 24-aastane eritrealane saavutanud kolmanda koha.