NBA kohamängude avaringis läks kaheksast paarist ühes vaja seitsmendat matši. Võõrsil alustasid kohtumist paremini Orlando Magicu mängijad, kes võitsid avaveerandi 24:18 ja teisel neljandikul läksid nad parimal juhul juhtima lausa 18 punktiga. Pikemale mõttepausile läksid külalised 53:43 eduseisus.

Kuid võõrustajad tulid riietusruumist välja hoopis teise hooga. Kolmandal veerandil 19 punkti visanud Donovan Mitchelli vedamisel jõudis Cavaliers viigini ning kihutas möödagi, mistõttu otsustavale 12 minutile läks meeskond juba 76:68 eduseisus. Päris löögiulatusse Orlando enam ei jõudnudki ning Cleveland võitis kohtumise 106:94.

27-aastane Mitchell kogus õhtu lõpuks 39 punkti, üheksa lauda ja viis korvisöötu, vahetusest sekkunud Caris LeVert toetas teda 15 punktiga. Kandvas rollis oli ka Evan Mobley, kes 11 silma kõrval võttis maha 16 lauda (neist viis vastase korvi alt) ja tegi viis viskeblokeeringut.

Magicu noori korvpallureid vedas alt visketabavus, sest nende põhimeestest 22-aastane Franz Wagner tabas mängust 13-st viskest ühe ja tema eakaaslane Jalen Suggs 13-st kaks. Orlando satsi vedas neist aasta noorem Paolo Banchero, kes viskas 38 punkti ja võttis maha 16 lauda, aga temagi tabas mängust 28-st viskest vaid kümme.

Cavs kohtub idakonverentsi poolfinaalis põhihooaja võitnud Boston Celticsiga, lisaks neile madistavad selles tabelipooles New York Knicks ja Indiana Pacers. Läänes on paarides Oklahoma City Thunder - Dallas Mavericks ja Minnesota Timberwolves - Denver Nuggets.