2009-2016 juhendas Eesti naiste A-koondist uuendusmeelne inglasest peatreener, Keith Boanas. Ka Mehevetsa karjäär on endise peatreeneri poolt mõjutada saanud: „Ma noortekoondistes kasvasin üles Keith Boanase ajastul, võib vist nii öelda. Tema oli kindlasti üks nendest treeneritest, kes võibolla väga paljudesse Eesti tüdrukutesse suutis seda profijalgpalluri mõtet üldsegi pähe panna.“ Selge siht silme eest viis Mehevetsa Belgiasse. Temast sai esimene Eesti naisjalgpallur, kes Belgia kõrgliigas mänginud. „Mõte oli ikkagi see, et kui sobib, siis ma jään kohe sinna. Väike 10-kilone Ryanairi kohver oli kaasas, et kui jään, et mis see nagu esmatähtis on, mis alguses vaja on,“ meenutab ta.

Milline näeb välja elu Eesti naiste A-koondises täna? Kuidas on seal lood mänguaja saamisega ning millised on eesmärgid? Need on vaid mõned jalgpallilised küsimused, mis seekord vastuse saavad.

Värskelt tudengilinna tolmu jalge alt pühkinud ja pealinn kolinud Mehevets on kui Hunt Kriimsilm. Peale jalgpallijuttude rääkisime leiva lauale toomisest, kuidas hobist sai töö. Varem Tartu Tammeka JK turundust ja sotsiaalmeediat haldav Mehevets tutvustas meile lähemalt antud rolli ja selle iseloomu. Kui jalgpall sind nii väga ei köida, siis saate teine pool on kindlasti põnev ja hariv kõigile, kes sotsiaalmeediast oma töö tahaks teha.

Kui meie jutuajamisest vaid üks mõte kirja panna, siis oleks see tema meelest see: „Naudi seda, kus sa hetkel oled. Naudi seda hetke.“

Kui see on sinu esimene kord meie podcasti kuulata, siis tere tulemast ja aitäh, et tulid!

Kõik Delfi Tasku saated on leitavad ka Spotify’st. Kõige mugavamalt saad uued episoodid kätte Delfi Tasku äpist, mis on alla laetav Google Play’st ja App Store’ist. Delfi Tasku veebikeskonna leiad siit!