Anwil võitis avaveerandi 23:22. Teise veerandajaga kasvatasid võõrustajad eduseisu 50:35 peale. Kolmandal perioodil jõudsid vastased korra ühe punkti kaugusele (61:62), aga veerandaja lõpuks oli Anwili edu siiski 73:63. Kohtumise lõpuks jäi kaht tiimi lahutama 14 silma.

Pingilt sekkunud Jõesaar rassis platsil ligi 24 minutit, mille jooksul viskas suurepärase visketabavusega 20 punkti (vabavisked 6/6, kahesed 4/4, kolmesed 2/4) ja noppis kaheksa lauapalli. Eestlase platsil oleku ajal jäi Anwil 22 punktiga plussi, mis oli mõlema tiimi peale parim näitaja.

Victor Sanders panustas võitu 16 ja Luke Petrasek 14 silma. Spojnia poolel vastas Aleksandar Langovic 20 punktiga.

„Üldplaanis mängisime päris hästi, aga meil tuli üles-alla momente nagu korvpallis juhtub,“ rääkis Jõesaar mängujärgses intervjuus Poola meediale. „Olen õnnelik, et lõpus kokku võtsime ja peale jäime.“

Anwil juhib kolme võiduni peetavat seeriat 2:0. Kolmas mäng peetakse 9. mail Stargardis. „Tunne on hea, aga me ei saa minna sinna nüüd halvemini mängima. Peame kõvasti edasi võitlema ja kaitses mängima,“ lisas eestlane.

Oma esitusega jäi Jõesaar rahule. „Mul oli hea päev. Tiimikaaslased leidsid õnneks mind õigetel hetkedel üles,“ lisas ta.