140 km pikkusel Torino ümbruses peetud etapil olid nii teise, kolmanda kui ka neljanda kategooria tõusud. Kõige enam paistsid silma Madis Mihkelsi tiimikaaslane Lilian Calmejane (Intermarche-Wanty) ja kahekordne Tour de France’i võitja Tadej Pogacar (UAE Team Emirates).

Calmejane oli varajastest jooksikutest tugevaim, haaras endale mägedekuninga särgi ja pidas üksinda ees vastu kuni viimase kümne kilomeetrini. Suurfavoriit Pogacar tegi oma tiimiga tempot etapi viimasel kolmandikul ning viimastel kilomeetritel leidis sloveen tänu edukatele rünnakutele ennast kolmeliikmelisest seltskonnast, kus lisaks temale olid Narvaez ja sakslane Maximilian Schachmann (Bora-Hansgrohe).

Finišisirgel oli teravaima jalaga Narvaez, kes edestas napilt teise koha saanud Schachmanni ja kolmandaks jäänud Pogacari.

Kuigi trio sai sama aja, läheb tänu preemiasekunditele teisele etapile ainuliidrina vastu Narvaez, kolme sekundiga kaotab talle Schachmann ja kuue sekundiga Pogacar. UAE Team Emiratesi ja Pogacari pakutud tempo käis teiste seas üle jõu Romain Bardet’le (Team dsm-firmenich PostNL) ja Thymen Arensmanile (Ineos Grenadiers), keda pakuti enne Itaalia velotuuri Pogacari võimalike ohustajate sekka. 39. kohal olev Bardet kaotab kokkuvõttes liidrile 1.07 ja 47. kohal olev Arensman 2.27.

Suurtuuride debüüdi teinud 20-aastane Madis Mihkels lõpetas 97. kohal (+10.58). Kuna sprinteritele täna võimalust ei antud, polnud ka Mihkelsil vaja pildis olla. Võitjast enam kui kaheksa minuti kaugusele jäi ka tiimikaaslane Biniam Girmay, kelle lahtivedaja Mihkels Girol on.

Pühapäeval peetav 161 km pikkune teine etapp kulmineerub esimese kategooria tõusuga, lisaks ületavad ratturid kaks kolmanda kategooria tõusu.