Fenerbahce alustas kohtumist hästi, võites avaveerandaja 15:11 ning poolajapausiks juhtisid võõrustajad 33:30. Kolmanda veerandaja keskpaigas oli Fenerbahce veel kuue punktiga ees, kuid seejärel tegi Monaco 12:2 vahespurdi ja haaras 48:44 eduseisu. Otsustaval veerandajal õnnestus külalistel nappi eduseisu säilitada ja lõpuks teeniti 66:62 võit.

Kusjuures pärast valusat kaotust otsustasid mõned Fenerbahce poolehoidjad minna ka väljakule Monaco mängijatega arveid klaarima, kuid õnneks rahunes olukord suhteliselt kiirelt maha.

„Tahan selle intsidendi pärast nii Monaco kui ka Euroliiga ees vabandada. See pole Fenerbahce, me pole sellised!“ lausus kohtumise järel Fenerbahce leedulasest peatreener Šarunas Jasikevicius.

Monaco resultatiivseimana viskas Elie Okobo 13 punkti, Donatas Motiejunas ja Mike James lisasid mõlemad 10 silma. Fenerbahce kasuks tõi Marko Guduric 14 punkti, kaksikduubliga säras Georgios Papagiannis, kes kogus 10 punkti ja 11 lauapalli.

Viie võiduni peetav seeria on nüüd 2:2 viigis, otsustav kohtumine toimub kolmapäeval Monacos. Ainsana on koha poolfinaalis taganud Madridi Real, kes alistas mängudega 3:0 Baskonia. Teised poolfinalistid selgitavad Tel-Avivi Maccabi ja Ateena Panathinaikos ning Barcelona ja Piraeuse Olympiacos. Nendes seeriates on seis samuti 2:2.

Kohtumise tipphetked: