Klassika, mis kunagi moest ei lähe. Lisaks loomulikule ilule seostatakse pärleid ka puhtuse, naiselikkuse ja elegantsiga, mistõttu on need populaarne valik nii argipäevaks kui ka eriliste sündmuste puhul. GIVEN-ist leiad suurepärase valiku ehteid mageveepärlitega.

GIVEN-i kinkekaart

Ehted on suurepärane kink igale naisele! Kui soovid kinkida midagi püsivat ja väärtuslikku, aga ei oska valida – kingi valikuvabadus GIVEN-i kinkekaardiga. Kinkekaardi väärtuse saad valida täpselt sellise, nagu ise soovid.

Silmapaistvad hõbeehted

Hõbeehete eelis on nende mitmekülgsus. Ehteid saab kanda mitmesuguste rõivastega, alates igapäevasest kuni ametlikuni – see lisab elegantsi igale välimusele. Hõbeehteid on GIVEN-i valikus nii vääris- kui ka poolvääriskividega.  

Üllata oma ema elegantsete hõbeehetega Silvia ehtekollektsioonist, mis pakub kaunist kombinatsiooni suve kirkusest ja looduse harmooniast. Need ehted on kaunistatud looduslike kividega ja annavad edasi ainulaadset ilu ning looduse võlu. Kingi emale midagi, mis jääb talle alatiseks meelde ja väljendab sinu tänulikkust ning armastust.

Teemantidega ehted

Teemantehted võivad ulatuda klassikalistest ja ajatutest kuni moodsate ning trendikateni. Igale stiilile ja maitsele ning ka rahakoti suurusele leidub kauneid ja säravaid teemantidega ehteid. Teemantide ajatu ilu ja püsiv väärtus muudavad need väärtuslikuks ka järeltulevatele põlvkondadele.

Pea meeles, et oma emale armastuse väljendamiseks pole õiget või valet viisi. Järgi oma südant ja üllata teda viisil, mis sulle kõige autentsem tundub.  

GIVEN-i maipakkumised

Külasta kaupluseid või soeta mugavalt ja kiirelt e-poest given.ee.

 Pakkumised kehtivad 31. maini.

 

 

 

 

Jaga
Kommentaarid