Rapla läks 12:3 juhtima, aga siis tuli TalTech järgi ja suure osa esimesest poolajast mängitigi punkt-punktis. Rapla resultatiivseim oli 9 punktiga Obrad Tomic, TalTechi poolelt oli 12 punkti kirjas Kasper Suurorul, aga tal on ka neli viga.

2.26 enne kolmanda veerandi lõppu tegi Rapla põhitsenter Tomic ründevea, mis oli talle neljas määrusterikkumine ja rääkis endale veel tehnilise vea otsa. Sellega oli tema mäng mängitud. Enne neljandat perioodi juhtis siis Rapla 57:54, Eric Hunteril oli kirjas 19 punkti.

Rapla resultatiivseim oli Eric Hunter, kes viskas 26 punkti. Martin Paasoja arvele jäi 16 ja Malik Pope’i arvele 15 punkti. TalTechi kasuks viskasid Kasper Suurorg ja Rasmus Andre vastavalt 21 ja 20 punkti.

Fotod:

Enne mängu: Kolme võiduni peetavat seeriat juhib hetkel TalTech mängudega 2:1. Tallinna meeskond võitis avamängu 82:75, kaotas teise 76:77, kuid oli kolmandas kohtumises taas parem 92:85.

TalTechi abitreeneri Kris Killingu mängueelne kommentaari: “Nagu ka eelmised mängud, peame hoidma distsipliini ja vältima mõõnasid. Sellel hooajal oleme kaks korda Raplas teinud rahvale põneva etenduse, kus võitja on selgunud viimaste sekundite viskest. Sadolini spordihoones on meil olnud Paasoja needus peal, seekord proovime selle needuse murda ja lõpetada see seeria. Kindlasti tuleb taaskord haarav lahing ja mäng sõltub pisikestest detailidest, kes suudab paremini ja stabiilsemalt mängida. Igal juhul põnev seeria ja vastased väärivad teineteist.“

Selle seeria võitja kohtub poolfinaalis tiitlikaitsja Tallinna Kalev/Cramoga, kes alistas Tallinna Kalev/Snabbi 3:0.