„Bigbank Tartuga liitumine on minu jaoks uus ja huvitav väljakutse, mis võimaldab ennast pika ajalooga ambitsioonikas võistkonnas proovile panna,“ rääkis 22-aastane Meius pressiteate vahendusel. „Tunnen, et uus treener ja uus võistkond viivad mind mugavustsoonist välja, mis aitavad mul arengus järgmist sammu teha.“

„Lisaks kõigele muule on ka euroliigas osalemine minu jaoks huvitav väljakutse, mis sunnib endast maksimumi välja pigistama. Soovin anda Bigbank Tartu võistkonnale panuse nii väljakul kui ka väljaspool seda ning olen motiveeritud ja pühendunud ühiste eesmärkide saavutamisele. Soov on areneda paremaks mängijaks ja olla osa edukast ning ühtsest meeskonnast,“ lisas nurgaründaja.

Bigbanki ridades jätkavad nurgaründaja Martti Juhkami ning temporündaja Mart Naaber. Lisaks naases klubisse aastase pausi järel Kevin Soo.

Tänavu Eesti meistrivõistlustel hõbeda võitnud Võru Barrus on seni teatanud brasiillasest diagonaalründaja Renato Santos ja eestlaste Robin Kahju (nurgaründaja) ning Cris-Karlis Lepa (libero) jätkamisest.