Kohtumise ainus värav sündis 36. minutil, kui Nico Schlotterbeck andis suurepärase söödu kaitsjate tahe Niclas Füllkrugile, kes palli Gianluigi Donnarumma selja taha lükkas. Kuigi mõlemal võistkonnal oli kohtumise jooksul veel omajagu võimalusi ning PSG mehed tabasid teisel poolajal paaril korral ka poste, siis rohkem tabamusi Dortmundis kolmapäeva õhtul ei nähtud.

STATISTIKA:

Korduskohtumine toimub Pariisis 7. mail.

Eelvaate leiab blogi alt.

Borussia on siiani play-off’is konkurentsist eemaldanud PSV Eindhoveni (kahe mängu kokkuvõttes 3:1) ja Madridi Atlético (5:4). PSG on üle mänginud Hispaania klubid: kaheksandikfinaalis alistati Real Sociedad (4:1) ja poolfinaalis FC Barcelona (6:4).

Meeskonnad olid tänavu omavahel vastamisi juba alagrupiturniiril, kus PSG võitis kodus Borussiat 2:0 ja viigistas võõrsil 1:1.

Dortmundi Borussia peatreener Edin Terzić arvab, et nii lahtist mängu kui detsembris Dortmundis, publik täna ei näe.

„Alagrupiturniiril nägime oma staadionil PSG-ga kohtudes hoopis teistsugust mängu. See oli väga lahtine ja meie olime võidule pisut lähemal. PSG on tippvormis ja meie peame olema samuti oma parimal tasemel. Me usume, et suudame samuti arengut näidata,“ lausus Terzić.

Dortmundi Borussia poolkaitsja Emre Can ei varjanud, et kõige raskem ülesanne on pidurdada Kylian Mbappéd, kes on tänavu löönud kõigi sarjade peale kokku juba 43 väravat.

„Madridi Atléticoga toimunud veerandfinaal oli ajalooline, väga eriline õhtu meie jaoks. Nüüd läheme vastamisi PSG-ga. Kylian Mbappé on üks maailma parimaid jalgpallureid ja me mõistagi valmistume tema vastu mängimiseks. Ideaalis peaksime teda katma kahe mehega ja tegema kaitsetööd meeskondlikult, kuid ühtegi teist PSG mängijat ei saa samuti vabaks jätta,“ arutles Can.

PSG on tänavu võitnud juba Prantsuse superkarika ja kindlustanud Prantsuse meistritiitli. Lisaks Meistrite liigale ollakse konkurentsis ka koduses karikasarjas, kus on jõutud finaali.

PSG peatreener Luis Enrique tunnistas mängueelsel pressikonverentsil, et hooaeg on kulgenud tõusujoones, kuid palju tööd on veel teha.

„Sellest ajast, kui olen siin olnud, olen tundnud mängijate ja klubi toetust, areneme. See on ikkagi selle projekti algus. Hooaja lõpuni on jäänud veel kuu aega ja meil on endiselt võimalus võita kõik neli võistlussarja. Selleks peame oma emotsioonidega hästi hakkama saama ja me ei tohi näha survet ohuna,“ märkis hispaanlane Luis Enrique.