Algviisikusse kuulunud Kotsar viskas 17 minutiga kõigest ühe punkti (kahesed 0/1, kolmesed 0/1, vabavisked 1/2) ja noppis ühe lauapalli. Raieste kaukasse kogunes seitsme minutiga kaks punkti (kahesed 1/2, kolmesed 0/1).

Statistika ei valeta ning eestlaste (eriti Kotsari) suhtes oli kriitiline ka Vitoria kohalik väljaanne Noticias de Alava.

Kotsar teenis kümne palli skaalal hindeks kolme. Sama madalalt hinnati ainult Chris Chiozza’t, kes jagas kuue minutiga ühe korvisöödu ja kelle +/- näitaja oli -11.

„Taas kahvatu päev ja sel korral polnud tal vastas Euroliiga võimsaid tsentreid. Ta oli kaitses pehme, lauas saamatu ja rünnakul meenutas hologrammi. Kehv,“ ilmestasid hispaanlased Kotsari esitust.

Raieste esitusele pandi hindeks neli. „Teda iseloomustav etteaste. Väljakule pääses ta vaid seitsmeks minutiks ning teisel poolajal mängis ainult minut ja 40 sekundit, mis näitab, et otsustavatel hetkedel teda ei usaldata.“

Liigatabelis jagab Baskonia 17 võidu ja 14 kaotusega kaheksandat kohta, mis viiks viimasena play-off’i, kuid lähim jälitaja Manresa (17-13) on pidanud mängu vähem.