Kohtumist alustas 719 pealtvaataja ees paremini Pärnu, kes haaras esimestel minutitel 9:0 eduseisu. Veerandaja teine pool kuulus täielikult aga kodumeeskonnale ning esimesed 10 minutit lõpetati juba Keila 22:18 juhtimisel. Mängu teine veerandaeg jätkus kodumeeskonna dirigeerimisel, poolajapausile läks Keila 46:37 eduseisus.

Keila jätkas kolmandal veerandajal täismaja publiku ees võimsat esitust ning minut-minuti haaval kasvatati eduseisu aina suuremaks. Viimase veerandaja eel juhiti 73:57 ja lõpuks võideti veerandfinaalseeria teine kohtumine tulemusega 93:69.

Klubi ajaloo esimese play-off´i võidu teeninud Keila resultatiivseim oli Karlis Žunda, kes viskas 23 punkti. Kevin Johnson toetas teda 22 ja Kristen Kasemets 20 punktiga. Pärnu parim oli Troy Barnies 11 silmaga.

Kolme võiduni peetava seeria kolmas mäng peetakse pühapäeval kell 17 Pärnu spordihallis.

Fotod:

Enne mängu:

Seeria avakohtumine peeti kolmapäeval Pärnus ning seal jäi kodumeeskond peale 79:71. Täna on võõrustaja rollis Keila.

„Play-off’i seeriates saavad otsustavaks detailid. Oleme Pärnus toimunud seeria avakohtumist analüüsinud ja teeme kodumänguks korrektiivid nii rünnaku kui ka kaitse osas. Usume, et sellest on abi ja suudame seeria viigistada. Oluliseks saab see, millise energiaga suudame platsile minna ja seal tegutseda. Pärnu mängijatel on rohkem selliste seeriate kogemusi ning kui soovime neid alistada, peame suutma kogu mängu vältel säilitada maksimaalse keskendumise. See on võimalik ning usume, et see seeria alles läheb huvitavaks. Loodame, et Keila fännid tulevad meid toetama ja publik aitab meid kuuenda mehena võidule. Saali tasub tulla igal juhul ja teha seda varakult, sest lisaks mängule pakutakse seekord seal ka palju muud huvitavat,“ sõnas kohtumise eel Keila Coolbeti peatreener Peep Pahv.

„Esimeses mängus jäime hätta (Kristen) Kasemetsaga. Me ei tohi talle anda vabalt viskamise võimalusi. Samuti ei kasutanud me ebavõrdseid vahetusi ära. Keilas peame mänguks paremini valmis olema, sest Keila ei anna meile ilma võitluseta midagi!“ sõnas omalt poolt Pärnu abitreener Martin Müürsepp.

Lisaks viitas Müürsepp ka avakohtumise 19 pallikaotusele, mida oli tema sõnul liiast. Pärnu poolelt on endiselt eemal Rayshaud Hart, Sten Egert Laub ja Kevin Parts.